Corona en sportaccommodaties van sportbedrijf Arnhem

De uitbraak van het coronavirus in Nederland betekent dat ook Sportbedrijf Arnhem extra alert is en maatregelen treft om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij volgen hierbij de centrale berichtgeving en richtlijnen van de gemeente Arnhem en het RIVM. Deze mail bevat meer informatie die voor jou als klant mogelijk van toepassing is. Kijk op onze site voor de meest actuele informatie.

Sportaccommodaties 
Alle sportaccommodaties van Sportbedrijf Arnhem zijn gesloten van vrijdag 13 maart tot en met 31 maart. De enige activiteiten die wel doorgaan in onze accommodaties zijn de reguliere activiteiten van de scholen, zoals de gymlessen en het schoolzwemmen.

Zwembaden
Zwembad Valkenhuizen en zwembad De Grote Koppel zijn van vrijdag 13 maart tot en met 31 maart alleen open voor het schoolzwemmen. Zwemlessen, banenzwemmen, vrij zwemmen en andere activiteiten gaan dus niet door.

Playgrounds
De playgrounds in de wijken zijn geopend volgens de reguliere openingstijden, maar er worden geen activiteiten georganiseerd.

Sportevenementen
Sportevenementen die Sportbedrijf Arnhem in de periode van 13 t/m 31 maart organiseert zoals de Vitesse Hattrick, Streetleague en het schoolhandbaltoernooi gaan niet door. 

Bewegingsonderwijs
De reguliere activiteiten van de scholen, zoals de gymlessen en het schoolzwemmen gaan wel door. 

Vragen?
We zijn de mogelijke financiële gevolgen voor onze klanten van de maatregelen die we nu treffen in kaart aan het brengen. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Voor vragen over het coronavirus kunt je terecht bij het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid 0800 – 1351.

Heb je een vraag aan Sportbedrijf Arnhem, neem dan contact met ons op via info@sportbedrijfarnhem.nl of 026-377 5757